Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

SIPTU - Services Industrial Professional and Technical Union

Construction Sector, TEAC Division, SIPTU,
Liberty Hall
Dublin 1

Tel. 01-8586300
Mund të ndihmojë në
Anglisht, Irlandisht, Polake
Jim Sheridan
Mund të ndihmojë në
Anglisht - Irlandisht
+353 (0)1 8586409