Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

CCOO del Hábitat

C/Ramírez de Arellano, 19. 2ª planta. 28043 – Madrid

Mund të ndihmojë në
Anglisht, Frëngjisht, Spanjisht
Angeles Romero
Mund të ndihmojë në
Anglisht - Frëngjisht - Spanjisht
+34915409233

UGT FICA Federación de Industria, Construcción y Agro

Avenida de América, nº 25 - 5ª planta
28002-Madrid

Tel. +34 915 89 75 07
Mund të ndihmojë në
Spanjisht, Frëngjisht, Anglisht
Gracia de Juana / Juan Carlos Barrero
Mund të ndihmojë në
Spanjisht - Frëngjisht - Anglisht
+34915897507