Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

Rakennusliitto

PO Box 307
FIN-00531 Helsinki
FINLAND

Tel. + 358 (0) 20 77 4003
Mund të ndihmojë në
Anglisht, Suedisht, Finlandisht, Estonisht
Nina Kreutzman
Mund të ndihmojë në
Anglisht - Finlandisht - Frëngjisht - Spanjisht - Suedisht
+358 (0) 20 774 3104
Tiina Nurmi-Kokko
Mund të ndihmojë në
Anglisht - Finlandisht - Suedisht
+ 358 (0)20 774 3082
Urmet Aru
Mund të ndihmojë në
Estonisht - Finlandisht
+358 44 208 7287
Vadim Nekhaev
Mund të ndihmojë në
Finlandisht - Rusi
+358 40 487 1917
Valeri Niemenmaa
Mund të ndihmojë në
Finlandisht - Rusi
+358 50 406 3622