Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

Odborový svaz Stavba ČR

Táboritská 1000/23, Praha 3, 130 00

Tel. +420 731 421 471
Mund të ndihmojë në
Anglisht, Çekisht
Pavel Zítko
Mund të ndihmojë në
Çekisht
Iveta Pýchová
Mund të ndihmojë në
Çekisht - Anglisht