Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

ÉFÉDOSZSZ

1068 Budapest
Benczúr u. 45

Mund të ndihmojë në
Anglisht, Hungarisht
Pallagi Gyula
Mund të ndihmojë në
Anglisht - Hungarisht
+36 30 3658884