Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

SPPNSHPSH

Rr. Vellezerit Manesterliu, Banesa 2/1, Tirane, ALBANIA

Tel. 00355682246074
Mund të ndihmojë në
Shqipe, Anglisht, Frëngjisht, Italisht
Flutura Lamçe
Mund të ndihmojë në
Shqipe - Anglisht - Frëngjisht - Italisht
00355694263094
Bulku Sherif
Mund të ndihmojë në
Shqipe
00355682246074
Riza Bengasi
Mund të ndihmojë në
Shqipe
00355672982373

FSNDSHPSH

Tel. 0035567298237
Mund të ndihmojë në
Shqipe