Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

SPPNSHPSH

Rr. Vellezerit Manesterliu, Banesa 2/1, Tirane, ALBANIA

Тел. 00355682246074
Може да Ви помогне со
Албански, Англиски, Француски, Италијански
Flutura Lamçe
Може да Ви помогне со
Албански - Англиски - Француски - Италијански
00355694263094
Bulku Sherif
Може да Ви помогне со
Албански
00355682246074
Riza Bengasi
Може да Ви помогне со
Албански
00355672982373

FSNDSHPSH

Тел. 0035567298237
Може да Ви помогне со
Албански