Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

FILLEA CGIL

Може да Ви помогне со
Англиски, Шпански, Француски, Италијански, Романски
Marco Benati
Може да Ви помогне со
Англиски - Италијански - Шпански
+39 3481302870
Fillea Cgil Romania - Emilia Spurcaciu
Може да Ви помогне со
Англиски - Италијански - Романски
+40 752249803

FILCA CISL

Може да Ви помогне со
Англиски, Шпански, Италијански, Португалски
Claudio Sottile
Може да Ви помогне со
Англиски - Шпански - Италијански - Португалски
+39 3491817652

FENEAL UIL

Може да Ви помогне со
Англиски, Француски, Италијански, Романски, Шпански
Andrea Merli
Може да Ви помогне со
Француски - Италијански
+39 3393017191