Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

The General Trade Union Federation Familia

str. Biserica Doamnei nr. 3
Bucuresti
Romania

Тел. +40.21.312.38.86
Може да Ви помогне со
Англиски, Романски
Ramona Mercedes Veleanu
Може да Ви помогне со
Англиски - Романски
+40.752.06.44.01

Labour Inspection (Inspecţia Muncii)

Тел. +40213027053, +40213027031
Може да Ви помогне со
Англиски, Француски, Романски

Territorial labour inspectorate, for every county (Inspectoratul Teritorial de Muncă)

Тел. +40232257100, +40752079315
Може да Ви помогне со
Англиски, Француски, Романски

National Trade Union Confederation Cartel-ALFA

Може да Ви помогне со
Романски

National Trade Union Confederation Blocul Naţional Sindical

Може да Ви помогне со
Романски

National Trade Union Confederation Meridian

Може да Ви помогне со
Романски

National Trade Union Confederation Sindicatelor Libere din România - Frăţia

Може да Ви помогне со
Романски

Confederation Confederaţia Sindicatelor Democratice din România

Може да Ви помогне со
Романски