Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

Latvian Building sector trade union

Bruninieku street 29/31; Riga, LV 1001, Latvia

Може да Ви помогне со
Англиски, Летонски
Martins Dunskis
Може да Ви помогне со
Англиски - Летонски
+371 27727703