Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Kontakto një sindikatë

Në rast se ke nevojë për ndihmë dhe/ose informacion mund të kontaktosh një Sindikatë dhe ata do të të ndihmojnë me kënaqësi

Estonian Trade Union Confederation

Pärnu mnt 41a 10119 Tallinn Estonia

Tel. (+372) 6412 800
Mund të ndihmojë në
Estonisht

Labour Inspectorate of Estonia

Mäealuse 2/3 (building B), 12618 TALLINN

Tel. (+372) 640 6000
Mund të ndihmojë në
Anglisht, Estonisht, Rusi, Ukrainase