Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

Estonian Trade Union Confederation

Pärnu mnt 41a 10119 Tallinn Estonia

Тел. (+372) 6412 800
Може да Ви помогне со
Естонски

Labour Inspectorate of Estonia

Mäealuse 2/3 (building B), 12618 TALLINN

Тел. (+372) 640 6000
Може да Ви помогне со
Англиски, Естонски, руски, Украински