Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Mbretëria e Bashkuar

Përditësuar për herë të fundit më 16.9.2019
Shihi të gjitha valutat në Paundi britanik (£)

Rroga për kategori

15,46 e rrogës për orë i kualifikuar me marrëveshje
13,29 e rrogës për orë i kualifikuar me marrëveshje
12,67 e rrogës për orë operativë mjeshtër me marrëveshje
16,77 e rrogës për orë i kualifikuar me marrëveshje
16,63 e rrogës për orë i kualifikuar me marrëveshje
Nuk zbatohet për punëtorët me shërbim jashtë shtetit

Përditë

8 orë nga e hëna deri të enjten
7 orë të premten

Javore

39 orë në javë

Pauzat

00:00 orë në ditë
Informacione
Duhet të përfshijë një pauzë për të ngrënë prej të paktën gjysmë ore.

Brenda Mbretëria e Bashkuar

Kuota e përkrahjes/dieta ditore

40 GBP në natë

Jashtë orarit

150 % nga e hëna deri të premten për 4 orët e para
200 % nga e hëna deri të premten pas 4 orëve të para
Nuk zbatohet për punëtorët me shërbim jashtë shtetit

Punë natën

25 % në orë
Informacione
Aty ku puna kryhet jashtë natën nga një grup operativësh i ndryshëm nga ata që punojnë gjatë ditës.

Punë të shtunave

150 %
200 % pas 4 orësh punë

Punë të dielave

200 %

Punë gjatë festave

200 %
Informacione
Të gjitha orët e punës gjatë një feste zyrtare duhen paguar dyfish

Punë me turne

14 % e rrogës për orë

Pagë rezervë

Informacione
me marrëveshje

Numri i festave

22 ditë

Festat zyrtare

8 ditë

Dëmtime/aksidente në punë

Informacione
Pretendim për Benefit për raste Aksidenti dhe Vdekjeje pretendimet e Kualifikimit për Mbulim sipas Llojit: Humbja e shikimit në të dy sytë 25.000£ Humbja e shikimit në njërin sy 10.000£ Humbja e dëgjimit në njërin vesh 3.000£ Humbja e dëgjimit në të dy veshët 10.000£ Humbja për shkak të prerjes ose humbja e përhershme e përdorimit të: Gjithë dorës ose këmbës (poshtë bërrylit ose gjurit) 25.000£ Gjithë krahu ose këmba (në ose mbi bërryl ose gju) 25.000£ Gishti i madh i këmbës 1.300£ Çdo gisht tjetër 600£ Gishti i madh i dorës 4.000£ Gishti tregues (humbja e të paktën njërës nyjë) 4.000£ Çdo gisht tjetër (humbja e të paktën njërës nyjë) 800£ Paaftësi Totale: 12 muaj 3.000£ 24 muaj 3.000£ Përgjithmonë 15.000£ Benefiti maksimal i pagueshëm: 25.000£ Punëdhënësi do të sigurojë mbulim sigurimesh për dëmtimet aksidentale si pasojë e një aksidenti në vendin e punës ose të një aksidenti gjatë udhëtimit për dhe nga puna.

Informacione Kontaktet

Unite the Union

Unite House
128 Theobald's Road
Holborn, London, WC1X 8TN
Mund të na kontaktosh në gjuhët vijuese
Anglisht