Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

Federation construction, industry and water supply - PODKREPA

1000 Sofia, Bulgaria
Angel Kanchev Str. № 2, fl. 4

Тел. + 359 2 950 73 39
Може да Ви помогне со
Бугарски, Англиски, Грчки
Plamena Parteniotis
Може да Ви помогне со
Бугарски - Грчки - Англиски
Yordan Yordanov
Може да Ви помогне со
Бугарски - Англиски
+ 359 2 98073 39