Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

ÉFÉDOSZSZ

1068 Budapest
Benczúr u. 45

Може да Ви помогне со
Англиски, Унгарски
Pallagi Gyula
Може да Ви помогне со
Англиски - Унгарски
+36 30 3658884