Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

Union of Free Trade Unions of Montenegro

ul. Slobode 74/I
Podgorica

Тел. +382 (020) 232-315
Може да Ви помогне со
Англиски, Српски