Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

SGH - Sindikat graditeljstva Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. br2, Zagreb

Тел. +385992536590
Може да Ви помогне со
Хрватски, Англиски, Српски, Словенечки, Шпански
Domagoj Ferdebar
Може да Ви помогне со
Англиски - Хрватски
+385 1 4655014
Matea Majurec
Може да Ви помогне со
Хрватски - Англиски - Српски - Словенечки - Шпански
+385913111182