Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

CCWMF (SEK)

1306 Nicosia, Cyprus
Stravolos Av. 2018
P.O. Box 25018

Тел. + 357 22 84 97 09
Може да Ви помогне со
Грчки, Англиски
Yiannakis Ioannou
Може да Ви помогне со
Грчки - Англиски
+ 357 22 84 97 09