Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Контактирајте со работнички синдикат

Доколку Ви е потребна помош и/или информации, можете да контактирате со Работнички синдикат и тие со задоволство ќе Ви помогнат

SDGD - Sindikat delavcev gradbenih dejavnosti Slovenije

Може да Ви помогне со
Хрватски, Англиски, Словенечки
Oskar Komac
Може да Ви помогне со
Англиски - Словенечки
+386 1 43 41 220