Please click 'confirm' if you want to add Construction Workers to your home screen, or 'cancel' otherwise.

Приклучи се на синдикат

Права на работниците

Повеќето права што денес ги уживаат работниците се резултат на континуираните напори и стремежи на работничките синдикати во изминатите децении. Општо земено, работниците имаат постигнато многу. Но овие достигнувања не треба да се земат здраво за готово, тие секогаш се на удар. Секој ден се соочуваме со нови предизвици, и токму затоа работничките синдикати се попотребни од кога и да е порано.
Заедно сме посилни и можеме повеќе да направиме за Вас и Вашите колеги.

Што може да направи синдикатот за Вас? *

 • да Ве информира и да ги брани Вашите права како работник
 • да Ви помогне да си го зачувате работното место и да имате фер и повисока плата
 • да Ви обезбеди побезбедни и поздрави услови за работа
 • да Ве застапува кај Вашиот работодавец да преговара за да добиете подобри услови
 • да Ви пружи правна поддршка и помош
 • да Ви обезбеди обука или да Ви помогне при обуката
 • да Ви помогне да најдете работа
 • да Ви помогне да се чувствувате како дел од група, каде што и Вашиот глас се слуша
 • КАЖЕТЕ ГО СВОЈОТ СТАВ
 • ...

Ни требате

Еден синдикат е јак кога сите членови се вклучени, треба и ВИЕ да бидете:

 • вклучени
 • одговорни
 • солидарни
 • ПРЕЗЕМЕТЕ ЧЕКОРИ!!

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА СИНДИКАТ СЕГА!

Со тоа што ќе се приклучите на синдикат ќе станете член на една голема заедница која се бори за правата и доброто на сите. Повеќе нема да бидете сами! ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО

Ние Ви требаме Вам, и Вие ни требате нам!

За да дознаете како, кликнете на линкот тука за да најдете некој што со задоволство ќе Ви помогне.


*услугите може да се разликуваат од земја до земја